Descargar EBOOK Una sortida digna autor JESUS M. TIBAU gratis online


Descargar EBOOK Una sortida digna gratis online - autor JESUS M. TIBAU Título Del Libro: Una sortida digna
El autor del libro: JESUS M. TIBAU
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 14.99 Mb
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497914994

Leer la descripción completa de los libros:En aquest quart recull de contes de Tibau, la mort sempre hi és present d’una manera o altra, però amb la visió particular de l’autor, i una barreja d’humor i tendresa. No se’ns mostra dramàtica macabra sinó al contrari, de manera vital, gràcies a una original galeria de sentiments i personatges: la roda de premsa d’un ressuscitat, unes oposicions a sicari municipal, un taxidermistra rancuniós o uns especials “viananys” (vianants dels anys). El títol està extret d’una cançó de Jesús Fusté.

Natural de Cornudella de Montsant (1964) i resident a Tortosa, Jesús M. Tibau és un especialista en relats breus, recollits a Tens un racó dalt del món (2001), Postres de músic (2005) (Premi Marià Vayreda) i El vertigen del trapezista (2008), a més de nombroses participacions en reculls col·lectius. L’any 2009 ha publicat el recull de poemes A la barana dels teus dits. També és coneguda la seva activitat en un dels blogs de més èxit, Tens un racó dalt del món, amb els seus jocs literaris.
El autor es JESUS M. TIBAU escribió un interesante libro titulado Una sortida digna. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Una sortida digna PDF ISBN (9788497914994) es necesario pagar 11.60 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Una sortida digna EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JESUS M. TIBAU, que te pueden gustar, igual que el libro de Una sortida digna EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Una sortida digna EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Una sortida digna PDF
Descargar en EPUB Una sortida digna EPUB
Descargar en DOC Una sortida digna DOC
Descargar en TXT Una sortida digna TXTÚltima descarga: 24 días atrás

Reseñas de libro Una sortida digna


Raul

Es un libro que vale la pena leer!

Iker

hay una interesante página

Sara

No es impresionante

Mario

Hay claras desventajas

Noa

El mejor entre los
Añadir un comentario al libro Una sortida digna
Descargar EBOOK Una sortida digna autor JESUS M. TIBAU gratis online

PDF: una-sortida-digna.pdf Una sortida digna PDF
EPUB: una-sortida-digna.epub Una sortida digna EPUB
DOC: una-sortida-digna.doc Una sortida digna DOC
TXT: una-sortida-digna.txt Una sortida digna TXT